Aanmelden

Nieuw bij Normo?

Ben je nieuw bij Normo klik dan op onderstaande knop om je te registreren. Zo kan je veilig winkelen en betalen
in onze shop.

registreren

Wij zijn koffiebranders die een eigen richting willen volgen.

Wij geloven zeer sterk in het smeden van relaties tussen iedereen die met onze koffie in contact komt. Dit omdat we geloven dat dit hetgene is wat ons de drive blijft geven om nog beter te doen. We willen de boeren voorop plaatsen en hun koffie zo naakt mogelijk presenteren. Zodanig dat we onze klanten kunnen laten ontdekken waar koffie voor kan staan.

Van boer tot de koffie in je tas

Wij geloven sterk in het smeden van relaties tussen iedereen die met onze koffie in contact komt. Dit omdat we geloven dat dit hetgene is wat ons de drive blijft geven om nog beter te doen. We willen de boeren voorop plaatsen en hun koffie zo naakt mogelijk presenteren. Zodanig dat we onze klanten kunnen laten ontdekken waar koffie voor kan staan en wat de boer heeft gedaan om deze koffie te produceren

We geloven sterk in het feit dat wij als branders de verantwoordelijkheid hebben om een brug te zijn tussen de boeren en onze klanten. Door op deze manier naar koffie te kijken hopen we dat onze klanten het werk van de boeren meer waarderen. Door onze stijl van branden en onze barista’s uitvoerig te trainen, een uitgebreid kwaliteitsprogramma te volgen en aandacht te hebben voor elk detail van het proces kunnen we onze koffie op het hoogst mogelijke niveau serveren.

Dit is waar wij voor zullen blijven streven. Omdat dit een ervaring geeft die het gewone tasje koffie overstijgt en een combinatie is van veel techniek en nog meer emotie.